Opzoek naar een professionele cateraar?

O

Ga je binnenkort een groot event zoals een bruiloft, verjaardag of evenement organiseren? Kies er dan voor om een ervaren cateraar in te huren om alles soepel te laten verlopen. Je kunt voor elk soort gelegenheid een ander soort catering gebruiken. Regel bijvoorbeeld voor in de middag lunch of voor de avond een lopend buffet.

Drank catering

Het is mogelijk om alleen catering in te huren om je drankjes te verzorgen, hierbij verzorgd een cateraar alleen het drankassortiment op je evenement. Hierbij heb je de keuze uit verschillende alcoholische dranken zoals bier of wijn en of fris. Dat kun je uiteraard helemaal zelf regelen met je cateraar. Wat je ook kan doen is het drankassortiment aanpassen aan het eten.

Buitenlands buffet catering

Josselin’s Catering past de catering aan aan uw persoonlijke wensen. Naast het verzorgen van koffie en thee, regelen ook buffetten. Wilt je gasten echt verrassen? Kies dan voor een buitenlands buffet, zoals Italiaanse lasagne of heerlijke Spaanse tapas.

Complete catering

Uiteraard kun je allerlei soorten cateraars inhuren. Maar wat helemaal top is als je catering ook bediening meebrengt. Negen van de tien gevallen is de bediening van het bedrijf al best ervaren, fijn,  want dan weet je bijna zeker dat het 100% goed gaat komen.
Naast een drank en buffet catering zijn er super veel andere soorten catering beschikbaar, je kunt het zo uitgebreid maken zoals je wilt. Het handige aan catering is dat ze op locatie komen, zodat jij wat betreft het eten en drinken geheel wordt ontzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt zelfs de serveer stijl kiezen. Communiceer met je cateraar zodat hij of zij goed begrijpt wat jouw wensen zijn en deze zo goed mogelijk op het event kan afstemmen.