Brasserie: dé gezelligste in Delft

B

Woon je in de omgeving van Delft of maak je een uitstapje naar deze geweldige stad? Dan mag een bezoekje aan onze brasserie zeker niet ontbreken. Er zijn tal van mogelijkheden in onze brasserie, zo geniet je van een heerlijke lunch, diner, borrel of een high tea.

Een leuke brasserie vinden is al moeilijk zat in een onbekende stad. Daarom willen wij het je iets gemakkelijker maken. Je kunt bij ons binnen aanschuiven of op het terras plaatsnemen. Je zult meteen merken dat gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel staat. Wij genieten als jij ook geniet!

Brasserie voor lunch, diner, borrel en high tea

Het leuke aan onze brasserie is dat je heel de dag binnen kan wippen. Kom je ’s ochtends hebben wij heerlijke koffie met gebak voor u, na de koffie serveren wij een heerlijke lunch, de lunch kan je tot 17:00 uur bestellen. Liever genieten van een high tea? Dit kan ook in de loop van de ochtend of middag. Trek hier wel een paar uurtjes voor uit want we serveren meer dan genoeg hapjes en thee. Na de middag begint rond 17:00 uur altijd het restaurant al vol te stromen. Mensen komen voor een snelle hap voordat ze naar het theater of de bios gaan of komen uitgebreid dineren. Na het diner wordt het rond een uurtje of 20:00 erg gezellig op het terras en in het café. De speciaal biertjes vliegen rijkelijk over de toonbank.

Kom binnen, reserveren is niet verplicht

Wil je zeker zijn van je tafeltje in de brasserie zou je van te voren kunnen reserveren. Dit is meestal niet nodig voor de lunch of diner. Voor de high tea is een reservering wel gewenst. Je kan reserveren via de website, doe je dit niet zoekt de bediening een leuk tafeltje voor je uit. Als er geen plek is doet de bediening er alles aan om een leuke oplossing te verzinnen. Soms vragen we je even een paar minuten te wachten aan de bar. Kom jij bij ons langs tijdens je volgende bezoek aan Delft?