Een buffet op uw feest

E

Gaat u binnenkort trouwen? Wordt u 50? Bent u 25 jaar getrouwd? Reden om een feest te geven! Uiteraard mag dan lekker eten niet ontbreken. Op veel van deze genoemde gelegenheden worden buffetten klaargemaakt voor de gasten zodat ze lekker kunnen eten. Qua buffetten zijn er verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan warme- en koude buffetten, maar ook buffetten gericht op één soort eten, te denken valt dan aan tapas. Welk type buffet past bij uw feest? En wat zal aanslaan bij de gasten? Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een buffet op uw feest.

De mogelijkheden

Voor een koud- en warm buffet zijn er verschillende mogelijkheden. Graag willen wij u kennis laten maken met de volgende buffetten:

  • Voorjaarsbuffet
  • Streekbuffet
  • Barbecuebuffet
  • Italiaans buffet
  • Bourgondisch buffet
  • Speciaal op maat gemaakte buffetten

Qua warm- en koude buffetten zijn er dus verschillende mogelijkheden. Het is aan te raden om goed te onderzoeken welk buffet bij uw feest past. Wat voor gasten krijgt u? Maar bovenal ook: wat vindt uzelf lekker? Het is immers uw feest.  

Per buffet verschilt het wat de kosten zijn, ook de grootte van het buffet speelt hierin een belangrijke rol. Het is gebruikelijk om voor iedereen een passend en persoonlijk buffet te creëren. Samen komen we graag tot uw persoonlijke culinaire invulling. Catering in Uitvoering uit Zwolle kan uw warm- en koude buffetten verzorgen.

Diverse andere buffet mogelijkheden

Het is natuurlijk niet verplicht om een warm- en koud buffet aan te bieden. U kunt ook kiezen voor compleet iets anders als tapas, een high tea, lekkere bittergarnituur, salades en ga zo maar door. Als u op zoek bent naar een partner op het gebied van deze cateringszaken, raden wij u Catering in Uitvoering van harte aan. U kunt hier een kijkje nemen op de website van dit gespecialiseerde cateringsbedrijf. Leg uw wensen voor en vrijwel alles kan gerealiseerd worden.