Waar o waar vind ik de juiste baklijst?

W

Pas hebben wij een foto laten maken van de hele familie en deze is best goed gelukt. Nu wilde we deze foto cadeau geven aan mijn opa en oma. Maar we wilden eens wat anders dan gewoon een familiefoto. Dus we kwamen tot de conclusie dat we de foto op een canvas wilden laten drukken. Deze zou dan wel een stukje groter worden dan een normale foto. Om het canvas heen wilde we dan een baklijst, zodat de gedrukte foto er goed uit zou komen te zien. De foto zelf hebben we laten maken bij een kennis van de familie. Diegene zit al enkele jaren in het vak en doet dit ook altijd met veel passie. Hij zei al een tijdje dat we nog bij hem op de foto moesten, dus dit hebben we maar gedaan.

Cadeau

Achteraf kwam het allemaal erg goed uit. Mijn opa en oma waren bijna 50 jaar getrouwd en met dit cadeau zullen ze zeker erg blij zijn. De foto die is genomen hebben we vervolgens bij een bedrijf laten drukken op canvas, maar nu hebben we een hele tijd gezocht naar een bijpassende baklijst. We zijn echt bij heel veel bedrijven geweest, maar geen baklijst was goed genoeg voor dit prachtige cadeau voor onze grootouders. Uiteindelijk hebben we er een kunnen vinden op een website. Hier stonden weer vele op de foto en hierdoor werd het niet gelijk duidelijk welke we moesten hebben.

Service

Vervolgens hebben we contact opgenomen met het bedrijf, omdat we ons geen raad meer wisten. Het bedrijf heeft ons echt heel goed geholpen met het zoeken van de juiste baklijst. Wij hebben een foto van het canvas opgestuurd naar ze en wij kregen binnen een dag een mail terug met mogelijke lijsten. Deze waren om het canvas heen gefotoshopt, waardoor we een realistisch beeld kregen. Door middel van de goede service, hebben wij de juiste baklijst gevonden.