Kom naar escape room omgeving Utrecht

K

Zit je bij een studentenvereniging en willen jullie wel eens wat anders doen dan alleen maar zuipen. Dan kunnen jullie naar escape room omgeving Utrecht gaan. Hier kunnen jullie namelijk met alle plezier de kamer testen en daarnaast ook nog eens een drankje drinken in het café Studenten krijgen een fixe korting wanneer ze naar deze escape room gaan. Zo kunnen studenten verschillende arrangementen veel goedkoper krijgen. Dit natuurlijk wel op vertoon van een geldig collegekaart. Studenten zijn hier van harte welkom. Daarnaast is deze plek ook heel geschikt voor families. Echt hele kleine kinderen kunnen beziggehouden worden door de speelhoek die er is. Er is dan natuurlijk een personeelslid die een oogje in de gaten houdt bij ze. De grotere kinderen kunnen makkelijk meedoen met het spel en zijn hier ook meer dan welkom.

Arrangementen

Wilt u eerst weten hoe escape room omgeving Utrecht eruit ziet, dan kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier staan verschillende foto’s en video’s. De video’s die online staan, zijn een soort in 3D. Hierdoor lijkt het voor u net of u in het gebouw bent en kunt u dus optimaal genieten ervan. Ook zijn er foto’s te zien van ons café, waar u verschillende gerechten en drankjes kunt bestellen. Zoals hierboven staat zijn er verschillende arrangementen te boeken bij escape room omgeving Utrecht. Zo kunt u een arrangement kopen inclusief eten en drinken. Maar u kunt ook enkel drankjes erbij kopen. Wanneer u dit van te voren erbij koopt bent u achteraf goedkoper uit. Arrangementen boeken kan tot en met een uur van te voren.

Contact

Wilt u graag een bezoek brengen aan escape room omgeving Utrecht, dan is het verstandig om van te voren de beschikbaarheid te bekijken. Het ideaalste is toch om gewoon een reservering te maken. Dit kan zowel online als aan de telefoon.